Siste nytt...

(foto: vimsadekor.se)
(foto: vimsadekor.se)

...er kanskje ikke så mye nytt, men ting skjer selv om det ikke blogges. Energien og lysten til å gjøre så mye er nesten ikke til stedet. Og det er FRUSTRERENDE, VELDIG FRUSTRERENDE!!! Jeg er rimelig strukturert person som alltid har det ryddig og på stell, men nå føler jeg det flyter og det gjlr det også...Men nå håper jeg det skal rette seg, vi skal ha bursdagselskap for minstemann til uka, og på torsdag skal jeg ha høstens første scrappekveld, og DA må det jo være ryddig! Barna skal få lov til å være sammen med barnevakten sin i helga, så vi får jobbet i huset, det er ikke like lett med 3 kropper rundt seg og skal prøve å gjøre noe.


Har vært inne på vimsadekor.se og sjekket litt wallstickers. Se bilder over, stilig med etternavnet på døra. Skal bestille til dørene fra gangen og til forskjellige rom bl.a. disse:
Syns det var stilig tekst til vårt sov; his and hers!
Da får jeg håpe at det ser litt annerledes ut på mandag enn det det gjør i dag. Ha en god helg alle sammen!

2 kommentarer:

Lindas hus | fredag, august 28, 2009

Så smart med etternavnet på døra, den likte jeg! Men det hadde ikke gått her i huset...(mange etternavn) Nettopp prøvd wallstickere for første gang selv og allerede bestillt en ny! Håper du får tilbake energien snart igjen!Ha en kjempe fin helg:D Klem fra Linda

Anonym | søndag, august 30, 2009

Sånne vil e oxo ha:-) Mye fint her.
Vibeke

Besøkende