Oppussing, DEL 1

Her kommer en serie med oppussingen av huset vårt. Vi flyttet inn for fem år siden, men det er ikke alt som er ferdig ennå (noen som kjenner seg igjen ?) I første del kommer soverom og toalett.

Sånn så soverommet ut når vi flyttet inn. Litt gammeldags tapet og rosa vegg til vegg teppe. Til høyre i bildet er det vegg med innebygde klesskap. Denne veggen rev vi ned og satte opp ny mellom soverommene og på vårt rom satte vi opp skyvedørsgarderobe. Da får vi plass til mye mer.
Dette er slik det så ut først. Vi malte i S 1500-N (har tatt utgangspunkt i kjøkkeninnredningen) og den fargen har vi nesten over hele huset. Så blir man litt lei av gardiner og sånn og må bare bytte ut.
Over senga har jeg hengt opp ei ramme med bilder av Martine. Kanskje det var sjebnen som gjorde at jeg kjøpte ei ramme med 3 bilder, for vi har nå fått tre barn. Så da blir det et bilde av hver etterhvert. Litt kjedelig vegg egentlig.
Så ble det en lett oppussing, nye gardiner...
...og ei hylle over senga. Og putetrekk fra Trude. De nederste putene er hotellputer (tror nok at vi må ha 180 seng neste gang, hehe...de er litt store) Men så utrolig deilig å ligge på. De er fra Høie.

0 kommentarer:

Besøkende