Dåp i morgen

Nå er alt klart for dåp i morgen. Med barn nummer tre så har vi valgt å gjøre det lettvint. 3 retters middag ute på restaurant og kaffe hos mine svigerforeldre. Det eneste jeg har gjort denne gangen er å lage blomsteroppsatser og muffins. Ellers så har jeg fordelt kakebaking og andre oppgaver. Kjekt med folk som vil hjelpe til.

Ellers så har det gått i ett siden sist jeg la ut noe her, men det er travelt med tre barn...hehe. Jeg holder jo på med Tilda en del, men nå i det siste er jeg blitt helt hekta på Scrapbooking!!! Og det kan både ta mye tid fremover og DYRT !!! Går også på barseltreff hver onsdag, og det er veldig kjekt. Der er vi opp til 12-14 stk. Fem av oss har også startet scrappekvelder. Ha en fin lørdagskvled og god helg (det som er igjen av den).

1 kommentarer:

LYKKEBO | søndag, oktober 05, 2008

Heisann! Velkommen tilbake:)Huff hverdagen er alt for travel.-skulle vært fler timer i døgnet.. Nå er kl 24 og jeg sitter fremdeles oppe, satt med ned med pcèn litt pause fra sying.. Hekta på Tilda for tiden jeg å.. Kjøpte meg nettopp ny bok, å herregud så mye fint det var der..Juleboken.. håper du legger ut noe hjemmelaget da;)

Lykke til i morgen med dåpen.. Godt å ikke "stresse" og gjøre det litt lettere en gang i blant..

God helg:)

Besøkende